Keukens

Een nieuwe keuken? Wij denken met u mee in mogelijkheden en oplossingen. Met onze jarenlange ervaring weten we mooie, praktische en stijlvolle keukens te creëren, te leveren en te monteren. De keuken is niet meer een apart element in de woning, maar wordt steeds vaker bij het volledige interieur getrokken.

In een persoonlijk gesprek luisteren we naar wat uw wensen zijn en hoe u uw nieuwe keuken in gedachten heeft. Tijdens dit gesprek inventariseren we naast de wensen ook de gezinssamenstelling. We zullen met u meedenken en de mogelijkheden met u bespreken. Wij staan erom bekend vaak net even anders te kijken naar ruimtes dan anderen waardoor er een uniek ontwerp volgt. Vervolgens zullen we een ontwerp maken en een bijpassende offerte.

Tevens kunnen wij ook alle andere werkzaamheden van de keukenruimte voor u realiseren, zo kunt u denken aan het verleggen van het leidingwerk, elektra aanleggen en bijvoorbeeld stucwerk. Zo heeft u één aanspreekpunt en wordt aan u een volledig verbouwde keuken opgeleverd.

Wilt u persoonlijk advies op maat, wacht dan niet langer.